Vi søker

Frontendutvikler til naf.no

Vil du være med å utforme løsninger som gir verdi, og som overgår forventningene til brukerne og redaktørene våre? Da er det kanskje deg vi ser etter.

Frontend-utvikler som skriver og inspiserer kode

NAF har relansert NAF.NO på ny teknisk plattform og med ny grafisk profil. Vi jobber mot en helhetlig omnikanal-opplevelse, og har valgt Sanity som plattform for vårt headless CMS som en del av den strategien.Vi søker deg som ønsker å jobbe i et team som har høy grad av frihet, har sterk interesse for frontendkoding og motiveres av å skape gode brukeropplevelser. Du blir en del av et selskap der du får eierskap og påvirkning på egen arbeidshverdag og de teknologiske valgene vi tar.NAF.NO en av våre viktigste digitale flater. Som frontender på NAF.NO får du jobbe med teknologi som ligger helt i front av utviklingen. Vi har laget et godt sesignsystem/ komponentbibliotek som del av vår omnikanalstrategi. Vi har mange nye spennende konsepter vi skal utvikle fremover, og du vil være sentral i dette arbeidet.I NAF får du være med å løse reelle problemer og virkeliggjøre idéer som kan påvirke folks hverdagsreise til det bedre. Sammen skal vi skape fremtidens digitale mobilitets-tjenester gjennom å utforske og eksperimentere med nye retninger og finne både dagens og morgendagens kundebehov og utfordringer.Vi tror du kan gjenkjenne deg selv i noen av disse:

 • God erfaring med frontendutvikling. Gjerne på React rammeverket.
 • Erfaring og ønske om å jobbe tett med UX og backendere og andre faggrupper i et tverrfaglig team
 • for å realisere konseptene våre.
 • Evne til å forstå brukerbehov og å kunne omsette dette til kode.
 • Erfaring med utvikling av webbaserte tjenester, og generelt en sterk interesse for teknologi.
 • Vil lære noe hver dag og kontinuerlig forbedre tjenestene vi lager.

Hos oss får du:

 • God mulighet til virkelig å påvirke fremtiden til en av Norges mest kjente merkevarer.
 • Være med å skape samfunnsnyttige løsninger som betyr noe for mange.
 • Stort fokus på din faglige utvikling.
 • Trygghet i et miljø med tempo. Mye ansvar. Uendelig med moro!
 • Sosiale og hyggelige kollegaer. Vi tilbringer mye tid sammen, så det skulle bare mangle at vi trives i lag.
 • Sentrumsnært arbeidssted i nye og flotte lokaler med supergod mat og kaffe.

Stillingsbeskrivelser kan virke ganske krevende, men dette er ment som en indikasjon og ikke absolutte krav. Vi hører gjerne fra deg hvis du er nyutdannet eller har andre kvaliteter enn de på listen. Har du spørsmål til prosessen eller stillingen hører vi gjerne fra deg :)

Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Derfor skal vi ikke sløse med din tid. Send oss en mail hvor du beskriver kort en leveranse du er stolt av og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje for en kaffe. På en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Skulle interessen være gjensidig så håndterer vi det formelle i neste runde. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende.

Send din søknad

Har du spørsmål om stillingen?

Henrik Melvold

Fagområdeleder teknologi og innsikt, leder utvikling

957 20 956
Ansatte diskuterer løsninger
Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF