Vi søker

Datavarehusutvikler

For å kunne ta gode beslutninger trenger vi best mulig innsikt, både i interne data og fra hva som skjer i markedet.

Digital analytiker analyserer statistikk på skjerm

Er du den nye utvikleren på dataplattformen i NAF?

I NAF har vi troen på at de beste beslutningene tas dersom de er basert på data, innsikt og analyse. Vi vil være en innsiktsdrevet organisasjon, så vi sammen kan skape den beste kundeopplevelsen for våre eksisterende og fremtidige medlemmer.

Derfor leter vi nå etter deg som vil bli en del av vårt team med utviklere og analytikere. Kanskje er du en arkitektspire? En SQL-entusiast? Eller rett og slett skikkelig nysgjerrig på Databricks?

Som dataplattformutvikler i NAF, vil du være med å bygge vårt helt nye Data Lakehouse. Vi er midt i en spennende migreringsprosess: Fra vårt gamle datavarehus til en moderne plattform i Azure med Delta lake, Databricks, dbt og Power BI.

I løpet av en vanlig arbeidsuke hos kommer du blant annet til å

 • Samarbeide med andre fagområder for å forstå problemer og finne innsikt
 • Fikse bugs og diskutere navnestandarder
 • Modellere og utvikle datamodeller

Vi ser etter deg som synes det er spennende å oversette forretningsbehov til kode. Se at det du skaper, blir brukt som beslutningsstøtte for andre. Du er nysgjerrig på teknologi, verktøy og rammeverk - en entusiasme du gjerne deler med kollegaene dine. Det er da en fordel om du har:

 • ønske om å jobbe i team
 • erfaring med SQL
 • kjennskap til ELT og modellering av datavarehus
 • lyst til å lære eller kjenner til Python

NAF er Norges største medlemsorganisasjon: 100 års jubileum i 2024 og nesten 500 000 medlemmer. Du får en unik mulighet til å virkelig påvirke fremtiden til en av Norges mest kjente merkevarer. Du får være med å skape samfunnsnyttige løsninger som virkelig betyr noe, for mange. Vi er stolte av at vi er Great Place to Work sertifiserte; Sammen bygger vi en læringskultur, hvor det er rom for å prøve og feile. Derfor deltar vi på konferanser flere ganger i året, og vi har en fast dag annenhver uke hvor vi oppdaterer oss på fagfeltet vårt. Work-life balance er en selvfølge hos oss. På vårt team er interessen for telttur og surdeigbrød, vel så stor som den for event hubs og workflows.

Ellers kan vi tilby:

 • Oslos beste personalrestaurant?
 • Moderne lokaler i sentrum med egen sykkelparkering midt i Oslo sentrum.
 • Fleksibel arbeidstid, ferieordning og hjemmekontormuligheter
 • Konkurransedyktig lønn, NAF-medlemskap, helseforsikring med mer


Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Derfor skal vi ikke sløse med din tid. Send oss en mail hvor du beskriver kort en leveranse du er stolt av og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje for en kaffe. På en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Skulle interessen være gjensidig så håndterer vi det formelle i neste runde. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende.

Send din søknad

Har du spørsmål om stillingen?

Henrik Melvold

Fagområdeleder teknologi og innsikt, leder utvikling

957 20 956
Ansatte diskuterer løsninger
Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF