Vi søker

Digital Marketing Specialist

Er du en digital markedsfører med vinnerskalle?
Vi søker en dreven digital markedsfører med stort engasjement for performance marketing i alle digitale kanaler, blant annet Google, display og SoMe. Vi ser etter deg med erfaring med digitale medier både fra operativt og strategisk side. Norges Automobil-Forbund (NAF) er Nordens største interesseorganisasjon og vi jobber med mye mer enn bare veihjelp. Vi har som mål å bli enda flinkere til å fortelle om alt det spennende arbeidet vi gjør og hvorfor det er smart å være medlem hos oss. For å oppnå våre ambisjoner må vi ha dyktige folk som utvikler kampanjer, materiale og kommunikasjon i toppklasse. Derfor søker vi en allsidig digital markedsfører som vil være med å styrke NAFs posisjon nå og i framtiden.

Er det deg vi leter etter?
Det aller viktigste når du jobber med digital markedsføring hos oss, er at du ønsker å gjøre en forskjell. Vi ser etter en kollega som er rå på performance marketing og flink med sosiale medier. Du er nysgjerrig, proaktiv og en som tør å utfordre det etablerte. Du tenker kommersielt, er markeds- og kundeorientert og har en naturlig innebygd «what’s in it for me»-sensor på vegne av kunden. I NAF setter vi hårete mål og liker å tenke store tanker, men det er vel så viktig at du trives med operative oppgaver som gjør at hjulene går rundt. Det er en selvfølge for deg å jobbe innsiktsbasert for å oppnå resultater. Vi jobber i team, så du må kunne samarbeide godt, holde oversikt i en hektisk hverdag og drive prosesser på tvers av teamene. Du liker å ha det gøy på jobb, hjelpe andre og dele din kompetanse. I dette faget skjer ting fort, så du er avhengig av din nysgjerrighet og lærevilje. Vi vurderer både erfarne markedsførere og unge talenter med et par års erfaring.

Hva skal du gjøre?
Du vil jobbe med allsidige oppgaver innenfor digital markedsføring, men ha hovedansvaret for performance marketing i digitale kanaler. Arbeidet foregår på tvers av NAFs resultatområder og eksterne byråer. Du skal:

 • Bidra til å legge og gjennomføre kortsiktige planer og langsiktige strategier
 • Planlegge, gjennomføre og eie digitale kampanjer i NAF
 • Sette opp, håndtere og optimalisere kampanjer i samarbeid med byrå og performance spesialist
 • Ha hovedansvar for SoMe på tvers av våre tverrfaglige team
 • Bidra kreativt til å utvikle NAFs digitale kommunikasjon og kanaler for å skape økt engasjement og respons
 • Måle, analysere og rapportere effekten av gjennomførte aktiviteter og kontinuerlig optimalisere ut ifra dette
 • Ha tett kontakt med mediebyrå

Stillingen passer godt for deg som har

 • Fullført høyere utdanning
 • Solid erfaring med å skape kommersielle resultater i digitale kanaler
 • Erfaring med og behersker følgende verktøy: Google Analytics, Facebook Ads Manager, Smartly
 • Kjennskap til Google Ads, programmatisk annonsering, remarketing, SEO
 • Sterk kommersiell teft og forretningsforståelse

Hvordan blir din nye hverdag?
Du får jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, en stor medlemsportefølje og tjenester som er viktige i folks hverdag og ferie. Vi kjemper for en bedre hverdagsreise ved å jobbe med blant annet trafikksikkerhet nasjonalt og lokalt, og politisk påvirkningsarbeid. Vi tilbyr medlemmene og kundene våre produkter og tjenester som veihjelp, juridisk rådgivning, verkstedtjenester, billån og forsikringer. Vi er organisert i tverrfaglige team. Våre ansatte får stor frihet og teamene jobber etter egendefinerte mål (OKR). Sammen sørger vi for å nå NAFs ambisjoner.

Hvis du blir med på laget får du:

 • En spennende jobb i et dynamisk arbeidsmiljø med høyt fokus på faglig og personlig utvikling
 • Høy påvirkningskraft, stort handlingsrom og godt med takhøyde
 • Konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger
 • Jobbe i tverrfaglige team etter agil modell
 • Utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver
 • Sosiale og hyggelige kollegaer
 • Helt nye lokaler sentralt i Oslo sentrum

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med oss!
Isabel Andersen Mougios, 926 82 929 eller isabel@naf.no
Anette Løvstad, 938 84 796 eller anette.lovstad@naf.no

Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Vi ser frem til søknad og cv, men hvis du i første omgang bare er nysgjerrig, så vil vi ikke sløse med din tid. Da sender du oss en kort e-post hvor du forteller litt om deg selv og en leveranse du er stolt av, og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje til en kaffe på en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende da det er ønskelig med rask oppstart.

Vis din interesse

Har du spørsmål om stillingen?

Isabel Andersen Mougios

Fagområdeleder Dialog

92682929
Ansatte diskuterer løsninger
Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF