Vi søker

Regnskapskonsulent

Vi ser etter en ny medarbeider til vårt eminente regnskapsteam.
Kanskje det er deg?

Er du vår nye regnskapskonsulent?
Vi har ledig rolle for deg med bred erfaring i regnskapsfaget. Vi tenker på deg som en positiv lagspiller, fremoverlent, initiativrik og selvstendig, og vi forventer at du blir en god bidragsyter i å tenke nytt for å effektivisere regnskapsprosessene våre. Med bakgrunn i dette, er vi opptatt av at du er endringsvillig, har bred kompetanse og god forståelse for fagområdet. Økonomiavdelingen vår består i dag av totalt 11 personer, hvor regnskapsteamet dekker 8 av disse rollene.

Hva skal du gjøre?
Du jobber på lag med alle kollegene i regnskapsteamet, og koordinerer oppgaver i tett samspill med vår kollega i kundeteamet. Typiske oppgaver å løse i det daglige vil være fakturering, avstemming av kundereskontro, oppfølging av dobbelt- og feilbetalinger, avstemming av bank og balanse, håndtere innbetalinger, purring og inkasso, samt remittering/manuelle utbetalinger.

Du løfter blikket og tenker fremover, og bidrar aktivt med forslag til endringer som kan forbedre og effektivisere ulike regnskapsprosesser, selvfølgelig i samarbeid med øvrige kolleger i teamet.

Er dette deg?
Vi ser for oss at du er blid, imøtekommende, service- og løsningsorientert. Du er glad i mennesker, og selvfølgelig tall, og er godt vant med kundekontakt. Du har 3-5 års erfaring, utdanning innen regnskap og stor interesse for faget. Videre tenker du proaktivt og er ikke redd for å spille inn nye ideer.

Vi forventer at du er nøyaktig og strukturert, selvgående og kjent for stor arbeidskapasitet. Du er godt kjent med tilsvarende arbeid fra før, og har solide ferdigheter i bruk av Excel, kjennskap til ulike regnskapssystem (gjerne Agresso) og balanseavstemmingsprogram. Noen års relevant erfaring, med grunnleggende kjennskap til lover og regler innen bokføring, m.v.a osv. er på plass.

Vi forventer at du er positivt nysgjerrig, interessert, full av energi og at du synes det er flott å kunne bidra med en hjelpende hånd der det trengs.

Hva med oss?
Våre verdier nyskapende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og vi hjelper hverandre å lykkes. Vi holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum med fantastisk mat og nydelig kaffe. Betingelser blir vi alltids enige om.

Er dette noe for deg?
Da hører vi gjerne fra deg!

Har du spørsmål om stillingen?

Randi Fiskerud

Fagområdeleder Mennesker & Ressurser

922 10 338
Ansatte diskuterer løsninger
Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF