Vil du jobbe som

Teamleder

Vår viktigste oppgave i NAF er å skape verdi for medlemmene og kundene våre, og en sentral rolle i denne sammenheng ligger hos den som tar ansvar for å legge til rette for at denne verdiskapningen kan skje.

En av teamlederne våre går til nye oppgaver, og vi søker derfor deg som elsker kombinasjonen av operativ ledelse og det å løse oppgaver sammen med medarbeiderne dine.

Vår viktigste oppgave i NAF er å skape verdi for medlemmene og kundene våre, og en sentral rolle i denne sammenheng ligger hos den som tar ansvar for å legge til rette for at denne verdiskapningen kan skje. Kundesenteret generelt, og du som vår nye teamleder spesielt, har en svært sentral rolle i dette. Du må drives av ønske om å hjelpe andre, være opptatt av effektiv drift, finne beste løsning, og på en trygg og god måte veilede både medlemmer, kunder og medarbeidere.

Du vil inngå i kundesenterets lederteam, med ansvar for å lede leveransene knyttet til Medlemsservice. I dag består teamet av +/- 15 medarbeidere.

Hva skal du gjøre?

Som teamleder i kundesenteret, vil hverdagen by på en spennende miks av operativ ledelse og å jobbe sammen med teamet, for å besvare henvendelser via telefon, e-post og chat. Du må være en god støttespiller for gjengen gjennom coaching og veiledning, og en av dine viktigste oppgaver vil handle om å følge opp medarbeiderne, gi tilbakemelding på prestasjoner og ta ansvar for kunnskapsdeling og den enkeltes kompetanseheving. Du tar leveransene på alvor, hvilket betyr at du har et godt blikk på driftssituasjonen og sørger for å gjennomføre det vi blir enige om. Det er viktig å nå målene vi setter oss.


Er dette deg?

Du har god erfaring, og kjenner godt mekanismene i driften av et kundesenter. Du brenner helhjertet for å bidra til å skape god service og gode kundeopplevelser, og er en pådriver for videreutvikling, kvalitetssikring, effektivitet og å søke forbedringer i hverdagen. Du er positivt nysgjerrig og interessert i å lykkes sammen med kollegene dine. Derfor evner du å balansere det daglige operative arbeidet med utvikling, og blikk på neste steg, på en god måte. Du liker folk, liker å skape resultater gjennom andre og er samtidig vant til å ha direkte kontakt med kundene. Det er derfor viktig at du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig. Å finne løsninger, alene eller helst sammen med andre, er noe som virkelig gir deg energi. Du er en pådriver, du ser muligheter og du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra. Videre tar du ansvar, er trygg på deg selv, tydelig og beholder roen når det stormer. Du trives med utfordringer og synes det er spennende å jobbe i et aktivt miljø hvor det å prestere sammen med andre skaper glede og motivasjon. For oss i NAF er nemlig samhandling, medarbeiderskap og fellesskap svært viktige faktorer.

Hva med oss?

Våre verdier nyskapende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og vi hjelper hverandre å lykkes. Vi holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum med fantastisk mat og nydelig kaffe. Betingelser blir vi alltids enige om.

Er dette noe for deg? Da hører vi gjerne fra deg.

Søknadsfrist: 29. mai 2023

Har du spørsmål om stillingen?

Randi Fiskerud

Fagområdeleder Mennesker & Ressurser

922 10 338
Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Derfor skal vi ikke sløse med din tid. Send oss en kort mail hvor du beskriver kort en leveranse du er stolt av og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje for en kaffe. På en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Skulle interessen være gjensidig så håndterer vi det formelle i neste runde. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende.

Send din søknad
Ansatte diskuterer løsninger
Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF