Vi søker

Teknisk produkteier/ løsningsarkitekt

Det digitale står sentralt i alt NAF gjør, og nå trenger vi en til på laget for å lage markedets beste medlemstjenester.

Produkteier sparrer med produktteamet

Vil du jobbe med å lede utviklerteam og designe løsningsarkitektur i en smidig og fremoverlent organisasjon?

Vi søker deg som vil jobbe i tverrfaglige team for å være med å lage de beste tjenestene for våre medlemmer og kunder. Vi trenger deg som kan sikre at vi lager solide og robuste løsninger på vår digitale tjenesteplattform.

NAF har en trygg og solid merkevare, en stor medlemsmasse og kreativ frihet til å nå våre egendefinerte mål (OKR). Vi bygger fortsatt opp fagmiljøene våre og utforsker arbeidsprosesser som fungerer for oss, og sammen gjør vi NAF til et inspirerende sted å være.

Skal du passe inn hos oss må du trives i et herlig lite kaos, like å utforske, eksperimentere og stille spørsmål til etablerte sannheter. Vi er stolte av å ha kommet langt i å bygge en kultur og en smidig organisasjon der kundens behov er i fokus.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvordan vi jobber kan du også se vårt innlegg på Smidig meetup.


Er det deg vi ser etter?

Du har en teknisk bakgrunn, gjerne som utvikler, løsningsarkitekt, teknisk prosjektleder eller funksjonell arkitekt. Vi tror du har ledet utviklerteam tidligere og vet hva som skal til for å få teamet til å yte sitt beste, men vi er åpne for å vurdere ulike bakgrunner.

Vi har bygget en digital tjenesteplattform, som lar oss bygge nye løsninger raskere. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i teamene og dra nytte av funksjonaliteten i tjenesteplattformen.

Vi har bygget ett nytt CRM system på Microsoft Dynamics 365 som er sentralt i vår systemportefølje. Har du kompetanse på Dynamics er det veldig interessant for oss.

Hva skal du gjøre?

Du får jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, en stor medlemsportefølje og tjenester som er viktige i folks hverdag og ferie. Teamet ditt og flere andre skal sammen sørge for at vi sikrer fremtidens trafikanttjenester.  Dette er dine viktigste oppgaver:

 • Løsningsarkitektur/funksjonell arkitektur som understøtter produkteiers visjon for produktet
 • Styre utviklerressursene i flere team
 • Ta teknisk produkteierskap for et eller flere av våre systemer
 • Jobbe tett med de andre arkitektene for å være med å videreutvikle hvordan vi jobber med utvikling og arkitektur i NAF.

Vi tenker at du har denne formelle kompetansen:

 • Relevant IT utdanning på Bachelornivå eller høyere
 • God IT teknisk forståelse/bakgrunn
 • Erfaring med å lede andre med teknisk kompetanse.
 • Erfaring fra Microsoft teknologistack, helst inkludert Azure.
 • Gjerne erfaring fra Microsoft Dynamics 365
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Vi tror ikke på det perfekte og forventer ikke at du skal kunne alt. Men vi forventer at du er engasjert og at du har et ønske om å lære og vokse med oss.

Hvordan blir din nye hverdag?

Kontorene våre i Skippergata 4 er nyoppussede og moderne. Vi har en agil tilnærming til alt vi gjør, og vi jobber i tverrfaglige team på tvers av fagmiljøer med engasjerte mennesker fra hele organisasjonen. Våre ansatte får stor frihet og teamene jobber etter egendefinerte mål. Sammen sørger vi for å nå NAFs ambisjoner.

Hos oss får du: 

 • En spennende jobb i et dynamisk arbeidsmiljø med høyt fokus på faglig og personlig utvikling 
 • Være med å utvikle samfunnsnyttige løsninger. Du får stort handlingsrom og godt med takhøyde 
 • Utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver 
 • Konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger 
 • Jobbe i tverrfaglige team etter agil modell 
 • Sosiale og hyggelige kollegaer 
 • Helt nye lokaler sentralt i Oslo sentrum og hjemmekontor er et alternativ når det passer i din timeplan

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med oss!

Henrik Melvold

Fagområdeleder tjenesteutvikling, leder utvikling og arkitektur

957 20 956

Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Derfor skal vi ikke sløse med din tid. Send oss en mail hvor du beskriver kort en leveranse du er stolt av og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje for en kaffe. På en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Skulle interessen være gjensidig så håndterer vi det formelle i neste runde. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende.

Ikke overbevist enda

Se hvordan det er å jobbe i NAF