Vi søker

UX'er på Team Sykkel

Du har lidenskap for utmerket design og vet hvilken betydning brukeropplevelsen har for suksessen av digitale tjenester.

I NAF får du være med å løse reelle problemer og virkeliggjøre idéer som kan påvirke folks hverdagsreise til det bedre. Sammen skal vi skape fremtidens digitale mobilitets-tjenester gjennom å utforske og eksperimentere med nye retninger og finne både dagens og morgendagens kundebehov og utfordringer.

NAF er inne i en omfattende, grønn omstilling - og som et ledd i dette bygger vi opp et nytt satsningsområde innen mobilitet og sykkel. Derfor søker vi etter en designer som trives i mindre team med høy grad av frihet, interesse for mobilitet og som trives med å ta eierskap til hele prosessen.

NAF Sykkel har i løpet av det første året fått 10.000 brukere og vi har satt et mål om og nå 20.000 innen årets utgang. Vi ønsker å videreutvikle tjenesten og verdiforslaget og ser etter deg som ønsker å bidra på denne reisen. Vi tilbyr en sentral rolle hvor du får mulighet for å gjøre en meningsfull forskjell på å forbedre levedyktigheten i våre byer og bidra til en av vår tids største utfordring; å redusere klimakonsekvensen.

Vi er et nyetablert team, og det er viktig for oss at du ønsker å bidra til å bygge kultur, rutiner og veien videre sammen med resten av teamet. Vi ser etter deg som tar eierskap og skaper din egen rolle. Du må kunne utfordre det etablerte og bli forelsket i problemet du prøver å løse. Dine arbeidsoppgaver vil fokusere på visualisering av brukerbehov samt implementering av ditt eget design. Du må ha god forståelse rundt brukersentrert designmetodikk for å innhente dyp innsikt og forstå brukernes motivasjoner, atferd og utfordringer gjennom hele designprosessen.

Det vil være høy grad av frihet og stor medbestemmelse av alt vi gjør, så du må trives med dette. Det er samtidig en unik faglig læringsmulighet for deg som ønsker å ta mer styring over egen utvikling.

Vi tror du kan gjenkjenne deg selv i noen av disse:

 • En entreprenant innstilling til design og lyst på å skape endring innen mobilitet i norske byer
 • God kjennskap til brukersentrerte designprosesser og trives med å bidra på disse fra start til slutt
 • Gode visuelle ferdigheter med et godt øye for detaljer og trives med både utforming og implementering
 • Evnen til å omsette brukeroppgaver og forretningsmessige mål til funksjonelle visuelle konsepter som skaper resultater
 • Erfaring med å jobbe i tverrfaglige team satt sammen av dyktige, ydmyke og selvgående individer
 • Erfaring med utvikling av app- og web-baserte tjenester og gjerne en interesse for tech

Hos oss får du:

 • En unik mulighet til og virkelig påvirke fremtiden til en av Norges mest kjente merkevarer
 • Unikt eierskap og muligheten til å være med på hele reisen innen våre tjenester for mobilitet
 • Være med å skape samfunnsnyttige løsninger som virkelig betyr noe for mange
 • Stort fokus på din faglige utvikling
 • Trygghet i et miljø med tempo. Mye ansvar. Uendelig med moro!
 • Sosiale og hyggelige kollegaer. Vi tilbringer mye tid sammen, så det skulle bare mangle at vi trives i lag
 • Sentrumsnært arbeidssted i nye og flotte lokaler med supergod mat og kaffe

Jobb beskrivelser kan virke ganske krevende, men dette er ment som et opplegg og ikke absolutte krav. Vi hører gjerne fra deg hvis du er nyutdannet eller har andre kvaliteter enn de på listen. Har du spørsmål til prosessen eller stillingen hører vi gjerne fra deg :)

Bli med på reisen

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Derfor skal vi ikke sløse med din tid. Send oss en mail hvor du beskriver en leveranse du er stolt av, legg ved din portefølje eller linker til tidligere arbeider, og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.

Så møtes vi kanskje for en kaffe. På en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Skulle interessen være gjensidig så håndterer vi det formelle i neste runde. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende.

Send din søknad

Har du spørsmål om stillingen?

Mariam Hamzaoui

Fagområdeleder Tjenesteutvikling

93 00 65 87