NAF er en av Norges beste arbeidsplasser

NAF ble sertifisert som en "Great Place to Work" arbeidsplass både i 2020 og i 2021. Det er vi stolte av.

Scroll

Hvert år publiserer Great Place to Work listen over Norges beste arbeidsplasser. Sertifisering er et resultat av en grundig situasjonsanalyse, vurdert opp mot en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Vi måles innenfor kategoriene tillit, stolthet og fellesskap.

Vi er stolte av å være på listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Det bekrefter at vi har lykkes med vårt fokus på kultur og lederskap. Noen av grunnene til at vi lykkes er at

  • Vi har det gøy på jobb!
    Når man har det gøy på jobb får man bedre resultater. Vi har et godt sosialt miljø og våre ansatte føler en sterk tilhørighet til fellesskapet.
  • Vi har byttet ut kart med kompass!
    I NAF jobber vi etter ambisjoner og milepæler (OKR) slik at vi vet at vi drar i riktig retning sammen. Ledelsen er tydelig i sine forventninger, men gir oss friheten til å finne veien selv.
  • Vi har tillitsbasert ledelse!
    Vi stoler på alles kompetanse og motivasjon. Vårt utgangspunkt er at alle ønsker å prestere sitt beste og vi stoler på at hver enkelt tar ansvar for sine oppgaver. Hvordan man ønsker å løse oppgavene best mulig er opp til en selv.

Hvordan er det å jobbe i NAF?