Etablerte selskaper må også innovere

NAF er en av Norges mest kjente organisasjoner, med over 750.000 medlemmer og kunder. Det skal vi fortsette å være fremover.

Scroll
Hvem er NAF

Trafikantorganisasjonen

Fra bilklubb i 1924 til en moderne trafikantorganisasjon. Vårt oppdrag er at våre medlemmer og kunder skal komme seg vel frem - uavhengig av fremkomstmiddel. Vi setter trafikanten i sentrum og ønsker alle en smertefri og forutsigbar hverdagsreise. Enten i bil, buss, trikk, tog, til fots, på sykkel - eller i en salig kombinasjon. Sammen skal vi skape fremtidens trafikant-tjenester.

Mer enn bare veihjelp

NAF er en godt etablert organisasjon med nærmere 100 års historie. Med en slik merkevare i ryggen har vi flere betydelige fordeler når vi lanserer nye tjenester; infrastruktur, medlemmer og kunder, samt finansielle muskler.

Veihjelpen er nok den sterkeste assosiasjonen folk har til oss - men folk blir stadig overrasket over det vi tilbyr våre medlemmer, og gjør for samfunnet generelt.

Dette tror vi på

Vi bygger produktteam som skal løfte NAF inn i fremtiden

01

Brukerne i førersetet

Alle våre løsninger bygges på brukerinnsikt fra mennesker som benytter tjenestene. Med brukerinvolvering under hele prosessen dekker vi reelle behov og skaper nytteverdi for brukerne.

02

Autonome team

Tjenestene utvikles og driftes av dedikerte produktteam. Teamene har tilgang til den nødvendige kompetansen og har kreativ frihet til å oppnå definerte mål.

03

Høyt tempo

De beste idéene er de idéene kundene har fått mene noe om. Derfor tror vi på raske og hyppige eksperimenter for å verifisere tjenestenes levedyktighet.

04

Åpen innovasjon

Vi tror ikke vi kan bli best på alt. Men vi synes kundene fortjener det beste. Derfor har vi et utstrakt nettverk av partnere i våre tjenester. Åpne APIer er en selvfølge.

Karriere i NAF

Bli med på å skape fremtidens trafikant-tjenester